Söndagsöppet på Kronan

Känn dig varmt välkommen till Modehuset Kronan - nu även på söndagar. Från och med 1 januari 2019 har Kronan öppet mellan klockan 12.00 till 16.00. Söndagsshoppa hos oss!

Nu öppnar vi upp vår galleria på söndagar

I magnifika skärgårdsstaden Karlskrona bor det nästan 67 000 invånare. Detta är en stad med oerhört mycket potential, fantastiskt utbud och historiskt arv. Vi på Modehuset Kronan har under den senaste tiden fått till oss åsikter och feedback om att som invånare, besökare och turist, vilja ha möjlighet att shoppa, fika och njuta i staden under alla veckans dagar. Karlskrona city har till största delen varit helt stängd på söndagar, men det vill vi på Kronan vara med att ändra på.

- Vi vill gå från en stängd och otillgänglig stad, till en öppen och tillgänglig. Vi tror väldigt starkt på att att det finns en önskan om att få upptäcka och njuta av denna stad även på söndagar, säger centrumledare på Modehuset Kronan.

Från och med 1 januari 2019 håller vi på Kronan söndagsöppet. Tiderna som gäller i gallerian är kl. 12-16. Vi kommer dessutom att erbjuda fri parkering i vårt parkeringsgarage, som är beläget under gallerian. Infart från Parkgatan. Utöver fri parkering i detta P-hus, kommer vi även att erbjuda fri parkering i P-huset Urmakaren samt Åhléns-garaget. Detta då dessa tre P-hus ägs av samma fastighetsägare, Samfast AB. 


Utöver Kronan, har dessutom Åhléns och Kjell & Co öppet på söndagar under samma tider. Vår förhoppning är att fler verksamheter i Karlskrona är intresserade av att följa med oss i denna utveckling - för en öppnare, mer levande och växande stadskärna.


För frågor kring söndagsöppet, vänligen kontakta centrumledare Anna Stridsjö på 0768-82 11 11 eller anna@samfast.com.