Vinn biljetter till Skärgårdsfesten

Mellan 31 juli och 5 augusti går Skärgårdsfesten i Karlskrona av stapeln. Inför årets program har det redan nu presenteras fantastiska artister och band.

ad sägs om en powerkonsert av Zara Larsson, säkert framträdande av Linda Pira eller härliga toner med stark igenkänningsfaktor av Sven-Ingvars? Något som absolut är värt att lyfta är avslutningskonserten till minne av Avicii. Till Skärgårdsfesten lottar vi på Modehuset Kronan ut 10 festivalpass till konserterna den 3 och 4 augusti. Tävlingen pågår endast på Facebook fram till 25 juli, men tävlingen marknadsförs även på Instagram. 5 lyckliga vinnare vinner 2 biljetter var.

Gör så här: Gilla tävlingsinlägget på Facebook och tagga vem du skulle ta med dig till festivalen om du vann. Passa på att sprida lite kärlek också och berätta vad som är det bästa med din festivalvän. Vinnarna utses av Kronans jury och kan ej överklagas. Vinnarna kontaktas vid privat meddelande på Facebook. Information om uthämtning av festivalpass tilldelas vinnarna. Ej uthämtade festivalpass inom utsatt datum överlåtes till annan.