Presenttips till pappa

SKÄM BORT EN PAPPA.

På söndag 11/11 är det fars dag. Här tipsar vi om ett gäng idéer pappa-presenter - och alla presenttips finner du i Kronans butiker. Välkommen på presentjakt på Kronan.

Presentkit med skäggtvätt som rengör samt skäggolja som ger lyster, vårdar och tar hand om huden under skägget. Två produkter för din dagliga skäggvård och en exklusiv skäggkam i persikoträ. Bulldog Original Beard Care Kit, 369:- på Kronans Apotek

Något som alltid är en uppskattad present är stickade tröjor. En snygg och bekväm tröja som garanterat kommer göra din pappa lite extra glad och stilig! Pappas nya favorittröja. En tunn, stickad tröja i bomullsblandning som är skön att bära och passar till nästan alla tillfällen - vid härliga höstmiddagar, kyliga vintermorgnar och under soliga vårpromenader. Varierande tröjor, Brothers.

Ge käre far en hårklippning i present. Presentkort kan köpas direkt i butiken på Lyko. Från 500 kronor.

Uppladdningsbar hårklippare med ställbar klipplängd.Få ordning på barret med denna väldigt prisvärda, uppladdningsbara hårklippare! Klipparen har 14 klipplängder mellan 3 och 42 mm som du enkelt ställer in med ett vred på framsidan. Den inbyggda displayen visar vilken längd klipparen är inställd på för tillfället. Åtta timmars laddning ger en klipptid på ungefär 40 minuter. Lev inkl laddare, rengöringsborste, kam och olja.
149,99 kronor (ord. 299,99 kronor). Teknikmagasinet.