Om Kronan

Om Modehuset Kronan

Kronan är en centralt belägen galleria i Karlskrona centrum. Från början ett Domushus som 1993 byggdes om till en galleria som fick namnet Kronan. Gallerians huvudentré ligger mot stans gågata Ronnebygatan som går tvärs genom Karlskrona centrum.

Kronan har under våren 2012 fått ett nytt utseende. Efter renovering är Kronan Karlskronas fräschaste galleria mitt i city med ett 20-tal butiker, restauranger och café. Precis som hela vår galleria är våra kundtoaletter renoverade och fräscha. Toaletterna tar endast emot de nya 5-kronorna.

Experter på förvaltning av fastigheter

Kronan ägs och förvaltas av Samfast AB.

Samfast AB är ett helägt dotterbolag till Saxatile Fastigheter AB och förvaltar i huvudsak fastigheter ägda av moderbolaget eller av dess dotterbolag. Samfast AB grundades 1989 och har förvaltat fastigheter sedan 1991.

Samfast AB ska vara en ledande aktör på de orter där man bedriver verksamhet. Företaget ska agera och uppfattas som långsiktigt och seriöst i all sin verksamhet. Våra fastigheter ska skötas bättre än genomsnittet och den allmänna uppfattningen ska vara att vi har trygga, välskötta och fräscha fastigheter med god inomhusmiljö. Våra medarbetare ska vara välutbildade och serviceinriktade med hyresgästens bästa för ögonen.

Öppettider

Måndag
10:00 - 18:00
Tisdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 16:00
Söndag
Stängt

För att se alla våra öppettider och helgöppettider, klicka här!

Hitta hit

Modehuset Kronan

Ronnebygatan 46

371 33 Karlskrona

Busshållsplats finns runt knuten på Kronan där större delen av stans bussar stannar.

Parkeringshus

Kommer du med bil parkerar du smidigt i vårt P-hus med 100 P-platser mitt i city. Från garaget tar du dig enkelt via hiss eller vårt trapphus till gallerians butiksplan.

För att hitta P-huset via GPS, slå in Parkgatan 5 för vägbeskrivning. Parkeringshuset öppnar måndag till lördag kl. 08.00. P-huset stänger en halvtimme efter att gallerian stänger, det vill säga måndag till fredag kl. 18.30 och lördag kl. 16.30.

Är din bil inlåst i vårt garage och du vill att vi åker ut och låser upp, ring Securitas på 0708-805250. Avgift tillkommer.

Observera att det inte går att svänga in på Parkgatan från Landbrogatan. Kör via Norra Kungsgatan till Parkgatan för att komma till parkeringshuset.

Det går inte att hyra P-plats i Kronans garage. Däremot rekommenderar vi intresserade att hyra P-plats i det närliggande P-huset Urmakaren. 

Mer info om detta finner du via länken här.

Borttappat

Har du hittat eller förlorat något på Modehuset Kronan?

Allt som återfinns hos oss lämnas in till närmaste butik i huset, för att sedan hamna hos Centrumledningen i väntan på rätta ägaren.

Du når Centrumledningen på telefonnummer 0455-61 78 78 eller info@modehusetkronan.se.